XV VOLTA A PEU A MOIXENT 2010

XV Volta a Peu a Moixent 2010

SIMPLEMENT INCREÏBLE

Un any més espectacle darrere espectacle fins arribr a 2010.  on simplement espectacular, fantàstica, incrïble, etc., són calificatius d’una eixemplar organització en la XV volta a peu a Moixent i diguen el que diguen posen els obstacles que ens posen, simplement una de les millor carreres populars i tot aixó gràcies a vosaltres, atletes, col·laboradors, voluntaris, entitats locals, empreses, policia, ajuntament, guàrdia civil, creu roja i un llarg etc… gràcies una vegada més i fins el 2011 on de nou ens tornarem a retrobar per a ser més grans si cap. per intentar ser de nou una de les millors,  paraules que no eixen de nosaltres, que sols hem d’escoltar el que ens escriuen en el llibre d’honor els nostres campions i campiones:

Yamilka González: . . . . ”la carrera más bonita de….”

Irene Espi. . . . . . . . . . . ”ha sido todo un placer correr en Moixent….”

Javier Soriano . . . . . . . ”una carrera de categoría………….”

Andrés Micó . . . . . . . . ”volveré al año que viene………”

Pilar Igarza . . . . . . . . . ”espero que aprendan de vosotros nuestros paisanos de Albacete, volveré….”

Carmen Baldó . . . . . . . ”sólo he fallado un año, es una de las mejores carreras populares que existen.”

Mª José del Toro . . . . . “la más bonita y dura, pero volveré”

etc., etc., etc.…….

Volta a Peu 2010

Per primera vegada en la història de la nostra carrera s’ha proclamat campió un espanyol. Han segut necessaris 14 anys per a que el nostre amic i veí Andrés Micó Martínez s’haja proclamat campió de la nostra volta a peu 2010, primer lloc amb un temps  de 27`03“, lluny de l’actual rècord, que ostenta el corredor Ait Ben Chatoui 26`23“, però  no per això menys interessant.  Ja des de l’inici de la carrera han segut dos els destacats el nostre campió Andrés i Hicham Ettaichmi que encara que ha millorat el seu temps en 1`22“, no ha pogut més que seguir el primer pas per meta per darrere del campió. Probablement la clau va estar en el seru primer pas per meta, on al arribar a l’avituallament, Andrés declinà l’oferta i Hicham no ho va fer.  Fet que li va donar un poc d’avantage a Andrés, i que aquest va saber aprofitar, ja que li van resultar definitius per passar com a primer també per la meta volant. Respecte a les posicions de  Octavio Sanchis que va acabar en tercera possició, millorant el seu sext lloc del 2009,   Houssine novetat aquest any fou el quart i en quinta posició per al nostre veí Javier Soriano que ha millorat el dècim lloc aconseguit en 2009 i des de ací animem per a que avance en eixa progressió per a intentar aconseguir col·locar-se més endavant en les pròximes edicions.

En quant a la participació femenina, resaltar la participació de la incansable Yamilka González, que tampoc va poder batre el segu rècord, quedant a  41“ del mismo, encara que aconseguientdo una cómoda victòria ja a que la campioníssima Mª José del Toro, encara que arrastraba unes lleugeres  molèstias, va quedar a més de mig minut, aconseguint el tercer lloc, disputat amb Esther Navarro a més d’un minuto de la campiona. Ocuparon la quarta y quinta posició també ja molt lluny del cap Rafaela García y Nuria Morrió respectivamente.

Esta calurosa vesprada tingué també altres destacats, amb la meravellosa sorpresa de vore correr com a primer local a Miguel Moratalla amb un temps de 31’30” que li valgueren per a quedar en la 14ª posició general seguit molt a prop de l’altre local Fran Navalón(que tant sols compta amb 16 anys) i Santiago Calatayud.  Entre les dones destaquem a Ana Mª Carreres, Ana Bas i Sonia Sanchez les quals ocuparen el pòdium de les dones locals.

Una altra vegada l’organització de la carrera amb tres punts d’avituallaments, tres vehícles de Creu Roja i un desplegament de 25 membres, així com la presència de Coca Cola, Amstel, Policia Local, Guàrdia Civil, Club ciclista, Festers del Raval, Comissió 2010 i membres del Grup d’Atletisme, voluntaris, col·laboradors, empreses, ajuntament, sumaren un total de més de 150 persones col·labordores en la Volta.  Un nombre de aproximadament 900 inscrits i un total de 604 corredors que acabaren la prova.  A més a més 60 corredors van correr la carrera sense dorsal.

Respecte a les categoríes inferiors cap destacar que foren més de 300 xiquets els que van creuar la línea de meta en les seues categoríes.  Destaquem a  Iban Ojeda y Lara Sanchéz , Javier Ortiz y Andrea Sanchéz en Benjamins , també Marc Domenechs,  Paula Juan ,Antonio Criado, i a Moixentina Sara Navalón Álvarez, actual Campeona Autonómica de 3000m. marxa y per últim  Jaume Rey Gassó veí de Moixent. al igual que xiquetes destaquem a  Mª Ureña Rodenas.

Agrair la vostra participació  i ajuda, als atletes, voluntaris i en general a tots els que d’una forma heu fet possible un any més que la carrera s’haja desenvolupat amb éxit.   Per a que el  deport siga peça fonamental en l’educació dels volstres fills i part de les nostres vides.

El  2011 serà el nostre nou objetiu, aconseguir tindre les millores necessàries per a que tots vosaltres gaudiu una vegada més d’una vesprada agradable i espectacular i ompliu els carrers d’ambient d’esport. I per als atletes d’èlit que es marquen l’objectiu de batre el rècord de la prova.

un gran abraç a tots i a fer aquesta familia més gran.

      GRUP D`ATLETISME MOIXENT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.