XXV VOLTA A PEU MOIXENT

El passat 06/08/2022 es va celebrar la XXV VOLTA A PEU A MOIXENT,  amb una gran participació de corredors.  Les proves infantils es van desenvolupar en el poliesportiu municipal i la prova senior en circuit urbà, pels carrers de la població.   Aquesta edició té una gran importància per al grup i per a tots els nostres col·labors, ja que després del paronet de dos anyets del Covid que ens ha fet parar a tots en la celebració de estos events, per fí podem dir que hem pogut celebrar la tan esperada XXV  VOLTA A PEU A MOIXENT i de la forma que mereixia.

hem aconseguit una bossa de corredor amb una gran quantitat de productes donats i comprats pel Grup:

-Samarretes tècniques commemoratives XXV volta a peu Moixent, amb el disseny del Guerrer de Moixent més innovador i abstracte dissenayt per un membre del Grup.  A més a més afegim també la marca turística del poble de Moixent, dissenyada per un veí graduat dissenyador del poble de Moixent. 

-tovalloles  commemoratives de la XXV VOLTA A PEU A MOIXENT, regal especial en el que s’ha intentat recuperar la clàsica tovallola que donàvem a les primeres voltes però amb un disseny del Guerrer de Moixent més innovador i abstracte, dissenyat per un membre del Grup, i al igual que en la samarreta afegim la marca turística del poble de Moixent dissenyada per un veí graduat dissenyador del poble de Moixent.

-Vi amb D.O. de cellers del poble:  “Celler del Roure” i “Pago Casa Gran”

-banda fluorecent i llibreta imantada amb la marca de la TV Àpunt.

-tabletes energètiques per a tots els participants donades per Decathlon, i 2 motxilles per a sortejar

-cervessa 0,0%

-bosses Caldo Aneto

-Clavells per a les dones

-ramells de flors per als guanyadors

-tortugues  donades per Olmitos

-imants nevera- Coca Cola

-motxilles Cajamar

-I el regal que ens han fet els amics fotògrafs:  Pilar Tomás (membre del Grup), Enrique Aracil i @runniafotografia89,  sense ells el record d’estos moments no seria possible. Esperem comptar amb vosaltres per a les pròximes edicions.

-trofeus per als primers guanyador de cada categoria, en els que s’ha fusionat el disseny del Guerrer innovador i abstracte (dissenyat per un  membre del Grup) amb la marca turística del poble de Moixent (dissenyada per un dissenyador graduat del poble de Moixent) i fabricats en el Centre Ocupacional de Moixent 

CLASSIFICACIÓ MASCULINA

PRIMER CLASSIFICAT—-LUIS MIGUEL MONOTSA CABALLERO

SEGON CLASSIFICAT—- ALI RAZYN

TERCER CLASSIFICAT—-ÑHASSAN AHOUCHAR  (qui també va ser guanyador de la meta volant)

CLASSIFICACIÓ FEMENINA

PRIMERA CLASSIFICADA—-KATHERINE TISALEMA PURUNCAJA (qui també va ser guanyadora de la meta volant)

SEGONA CLASSIFICADA—-PILI VAZQUEZ MONZÓ

TERCERA CLASSIFICADA—-KATHERINE TISALEMA PURUNCAJA

Una vegada més tot un èxit en organització, participació, col·laboració. 

De nou donar les gràcies a tots els que heu aportat el vostre granet d’esforç i vos esperem en la nova edició del 2023.